5 Ağustos 2010 Perşembe

05.08.2010 13:18


ÖhöM öhöm... Merhabalar bu bloga kaç senedir isteyipte bir türlü beceremediğim şekilde yazmaya başlamaya karar verdim :D .Ama başarılı olabilecekmiyim hiç bir fikrim yok.Uzun sürelerdir bir bloga günlük gibi yazmayı, aklımın estiği şeyleri paylaşmayı çok istedim ve başlıyorum :D. Az biraz kendimden bahsetsem mi acaba :S :D... Ben zeynep bu sene lys sınavına girdim ama başarılı olamadım:(.Aslında öyle fazla hayal kırıklığına uğradığım sayılmaz çünkü sene başından beri tutturmuş gidiyorum ben bu sene kazanamam diye,sonucuda öyle oldu zaten (bir şeyi 40 kez söylersen olurmuş diye boşuna dememişler ...)Öğretmen olmayı çok istiyorum.Coğrafya öğretmeni :) sözel çıkışlı olduğum için aslında pek fazla seçeneğim olmadığıda başka bir konu .. Neden sözeli seçtin derseniz ben de bilmiyorum zaten bu bölümü bin türlü pişmanlıklar içinde bitirdim. Neyse bu sene daha fazla çalışıp bazı kişilerin inadına üniversiteli olmaya çalışacağım :).inşallah kazanırım.
Neyse gelelim başka bir konuya o da şu ki ben de bir uzakdoğu hayranıyım. :)ilk zamanlar herkes gerçekten çok tuhaf karşılıyor ama daha sonra kendi içimize çektiğimiz arkadaşlarımız bile oldu :D :D şu uzakduğuluları bi anneme sevdirmeyi başaramadık (ablamla beraber :D)her seferinde 'eyvah eyvah uğraştıkları şeyler bak'demekten usanmaz :D:D
Hmmm... aaah birde anime manga tutkum vardır ilk önce anime izlemeye başladık.ilk izlediğim anime ;'Death Note' gerçekten şimdiye kadar izlediğim animeler içinde en güzellerinden birisiydi daha sonra vimpire knight ve itazura na kiss geliyo bu üç anime hayatımda izlediğim en mükemmel animeler eğer izlemediysen bence izlemeslisin pişman olmazsın ^^ animelerden sonra arkadaşımın önerisi üzerine manga okumaya başladım daha da bırakamadım :D gerçekten mangalarda çok zevkli oluyor. ^^ tek kötü tarafı uzakdoğu filmleri yada animeler kadar fazla çevirilmemesi:(gerçekten Türkçe manga bulmak biraz zor :( şimdiye kadar bir çok manga okudum.ilk okuduğum manga merupuri'ydi ve en muhteşem mangalardan birisi :D aram mükemmeldi :D hele o dağ zambağım :D:D:D bayılıyorum bu manga çocuklarına :D:D:D uzun soluklu mangalar daha bi zevkli oluyolar unutamadığım diğer mangalardab bir diğeri ise kesinlikle 'bitter virgin' :) gerçekten çok güzel bir okadar da buruktu (benim için) şu sıralar okuduğum bir diğer manga is 'dengeki daisy' takip ettiğim yerde tamamlanmadığı için bende henüz bitirmiş değilim ama eminimki en mükemmel manga listemin içerisine girecek :D:D Ahh neyse neyse çok uzattım zaten eğer sonuna kadar okuduysanız gerçekten çok teşekkür ederim sıktıysam kusuruma bakmayın ilk yazışıma verin lütfen ^^... Herkese iyi günler inşallah istekleriniz hayırlısıyla gerçekleşir^^... NOKTA

6 yorum:

  1. yazılarına bakarken buna denk geldim :)) bayabi eskilere gittim herhalde:)) bende uzakdoğu hayranlığı 2010 civarında bi arkadaş tavsiyesi üzerine başladı o gün bugündür devam ediyor :)) manga hiç okumadım ama bikaç anime izledim..neyse bakalım iyi akşamlar :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aman Allahım suan yazıyı tekrar okudum da... :D:D Acemi olduğum her cümlemden akıyormuş :D oo sen de eskilerdensin demek. ben senden br sene kıdemliyim yalnız hihi :P saka saka.. Sana da iyi akşamlarr ^^ :))

      Sil
    2. evet aram baya eski ama daha öncelerine dayanan çok yıllıklarda var bloglarda.. ben nasıl keşfedemedim o kadar zaman bilmem :) yalnız anime baya seyretmişsin herhalde bi tane tavsiye eder misin :)

      Sil
    3. Valla şuan çok hatırlayamıyorum desem? ^^' Bir kaç senedir hç izlemedim anime falan ama yine de çok sevdiklerimi söyleyeyim. İllaki duymuşsundur isimlerini. İkisini yukarıda yazmışım zaten. Death Note ve itazura na kiss.. itazura romanik komedi çok tatlıdır kendisi ^^ Death note ise tam br beyin fırtınası yaptıran harika ötesi bir anime. kesinlikle tavsiye ederim.. Bunlar dışında uzun baya uzun soluklu olan ve benim 300 bilmem kaçıncı bölümde kaldığım anime bleach :D ..

      Sil
    4. teşekkür edreim :) valla şuan eski yazılarını okumaya başladım duramıyorum şimdi hint filmleri tanıtımları yaptığın yazılardayım :)

      Sil
    5. ooooww :D Sana keyifli okumalar o zaman ^^

      Sil