28 Temmuz 2012 Cumartesi

♥ Om Shanti Om ♥

Kore'den biraz uzaklaşım biraz da Hintlilere bakalım ne var ne yok dediiikk, 3 günde 4 Hint filmi izledik (Hepsi de aynı adamın"Shah Rukh Khan")bir tanesini de 2 defa izledik. Filmlerin müziklerinden başka bir şey dinleyemez olduk.Manyak olduk, deli olduk, divane olduk. Shah Rukh Khan'ın hastası olduk. 

Adam pek de yakışıklı birisi sayılmaz ama Gülüşü mükemmel ötesi, gamzeleri bir harika O gülünce istemsiz olarak ben de gülüyorum o derece sevimli bir gülüşü var 
Bakışları zaten ayrı bir şey 

Neyse... Ra.One 'ı izledikten sonra, tabii  adamı pek bir beğendiğimiz için hemen ardından ikinci bir filmini daha izleyelim dedik.

~~~ Om Shanti Om ~~~

Başları biraz ağır ilerleyen bir filmdi aslında ağır da değil biraz daha dolu dolu işlenebilirdi. Ama yarıdan sonrası mükemmeldi. Hele finale yakın sahnede bir dans sahnesi vardı mükemmeldi bitirdi beni Filme aşık etti resmen. Başroldeki kız çok güzel çok beğendim ^^ Şarkıları mükemmel anlamları hele ♥♥♥

İşte bu sahne, beni filme aşık eden sahnedir. Dans, şarkı, kurulan senaryo her şeyi ile dört dörtlük Türkçe altyazılı eklemek isterdim ama bir daha alt yazıyı videoya gömüp kesip youtube'ye yüklemek çok uzun uğraştırıcı ve zor geldiği için ing alt yazılısını koyuyorum ama anlamı mükemmeell Filmde olan olayları bir bir anlaıyorYalnız filmi izlemeyenler için fena spoiler olur benden söylemesi ^^ İzlein pişman olmayacaksınız.

Bu da yine aynı şarkı ama hayran yapımı bir klip olmuş bunu izlerseniz filmi izlemiş kadar olursunuz ^^ Hasta oldum bu şarkıya ^^

Filmin bir diğer güzel şarkısı ise budur :)

2 yorum:

  1. Aynen ya bu adım ilk "Benim Adım Khan" FİLMİNİ izledim sonra bağımlılık yaptı.wiki den butun filimlerini buldum google da aratıp bulup izliyom.Suana kadar nerden baksan 7 tanesini felan izlemişimdir.hiç birindede sıkılmadım.Ama izlemeyin bence adamın filimleri harbi bağımlılık yapıyo."Shahrukh Khan" mutiş bir adam gerçekten.

    YanıtlaSil
  2. Bu adamın hastasıyım şimdiye kadar en az 50 filmini izledim. Dilwale Dulhania Le Jayange filmi de mükemmel. Alında bütün filmleri mükemmel.

    YanıtlaSil